01 kesäkuuta 2010

Tisdag!

Aamu alko ihan mukavasti harjotellessa ysientansseja , ei siitä kyllä paskaa eikä lasta tullu mutta hauskaa oli ! skippasin kyllä puolet päivästä eli jäi vähän liikaa oppimatta ja tosiaan tanssit on torstaina nounou. Mut skippasin jooo ja menin herättelemään danaa sen luo josta lähinkin sitten meijjän lahdenturistia attea ja sen jtn frendei vastaan särkkkikselle kun ei ne sielt osaannu keskustaan tulla (hahah) .
Ja niiin jooo juuu nyt on sitten Sex and the city 2 liput uuhh, keskiviikko 2.6 klo 15.00 plevnan iso sali kelpaaa , eli sinne huomenna siskon kanssa , ei sitä ookkaan kun noin vuosi venattu!
Iltapäivä meni nyt vaan arskaa ottaessa koskenrannas , tai miten sen nyt sanois järkevästi kun vielki on iltapäivä , mutta mitäpä me pienistä kamusein!
Aivan se piti viel sanoo että käytiin myös danan ja aleksin kanssa tänään uudes nuudelimestas treen keskustas ,oli ihan magee kokemus ja hyvää ruokaa , pitää nyt tankata että ei pääse laihtumaan ja että uimarengas on sitten omasta takaa mutta miten se nyt meneekään "hyvä ruoka , parempi mieli atriaaa" Nyt kunnon lämpöhalvauksen saaaneena ajattelin mennä päikköreille ja illalla ehkä keskustaan kuuntelemaan ac/dc :n keikkaa ja chilliii! :D

2 kommenttia:

mlla kirjoitti...

oi mistä noi hienot kengät on? ja ai ku on söpö poitsu ;D

hanna kirjoitti...

Ostin ne ihan treen spiritstoresta , sieltä oli iha viimeiset kappaleet kun siel saappaita yritettiin tietysti kesäks myydä pois , mutta tuommoiset voi vielä ehkä jostain kalastaa jos tarpeeksi tarkkasilmäinen on!
Voin laittaa terkut menemään aleksille päin! :D