20 kesäkuuta 2010

Tekstiä muille jakaa.

bloggaaminen ....Joskus pari vuotta sitten hyvä ystäväni valitteli kuinka en puhu muustakuin uusista vaatteista ja muutenkin ulkonäöstä ja kuinka miun pitäis hyödyntää sitä no ensin lueskelin vain muiden blogeja ja innostuin hommasta miettien jos itsekkin joskus semmoisen tekisi.  Päätin uskaltautua ja alkaa kirjoitella, tietysti päälimmäisenä oli jännitys miten blogi otettaisiin vastaan ja mitä siitä sanottaisiin. No kirjoittamisen aloittaneena ja huimalla kahdella lukialla tein sitä omaksi ilokseni lähinnä ja avuksi ystävieni korville. Hetken päästä huomasin että lukioissa oli muitakin kuin pelkkiä kavereit ja olin ihan ihmeissäni kuinka näin on tapahtunut, tämän piti olla oma pikku harrastukseni ja nyt sitä tutkailee jo tuntemattomat ja kommenttai alkoi tullla jokapäiväisiin postauksiin. Ihmetyin myös kuinka moni kehui blogia, vaikka sitä negatiivistä kommenttiakin tuli, mutta päätin ottaa negatiiviset kommentit vain opiksi mitä voisi parantaa.
Mutta alkukäsitys on varmaan kaikilla bloggaamisesta kuinka helppoa ja nopeaa hommaa se onkaan ja itsekkin luulin niin . Mutta tätä tehdessäni nyt puolivuotta olen huomannut kuinka se ei olekkaan niin helppoa , lukijat haluaa kaikkea uutta  ja kuinka kuvien ottoon, muokkaamiseen, tekstin aiheen ja kirjoittamisen suhteen meneekään aikaa. Mutta liikaa itseäni rasittamatta olen  tehnyt tätä niinkuin jokainen on varmaankin huomannut, postauksia ei tule päivittäin, koska sillon kun on paska fiilis niin on turha edes alkaa yrittää vääntää jotain.
Mutta kyllä tää ihan antoisaa hommaa on ollu, että jos mielessänne on blogin kirjoittamisen alotus niin tänne vaan linkkiä, voin olla sitten vaikka ensimmäinen lukianne :)
Ja miulle saa pistää kysymyksiä blogista/bloggaamisesta, vaikka mikään kunnon konkari en olekkaan tällä huimalla 13 lukialla
Loppukevennyksenä kuvia parinkin vuoden takasesti:

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oon ajatellu tehä blogin ja ois kiva jos sais sille lukian ! ( :

hanna kirjoitti...

heij laita mulle osote niin oon ensimmäinen! :)

Jasmina kirjoitti...

noloooooool :DD !

Anonyymi kirjoitti...

jos saisit tatuoinnin niin millasen ottaisit ja mihin? :)

hanna kirjoitti...

jassu mäkin suo kulta <3

hanna kirjoitti...

jos saisin tatskan hmm .. ottaisin tohon alavatsaan semmosen vähän old school tyylisen tatskan joka jatkuis tonne alas uumeniin :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kiva tätä sun blogia on kyllä ollut seurata, vaikka kirjottelet aika erilaisia postauksia verrattuna siihen mitä oon tottunut lukemaan. :)

Ja muista lukioiden määrää miettiessäs, että onhan niitäkin jotka ei omaa blogia tai jätä kommenttia - voi varmasti olla enemmänkin lukijoita kuin aattelet.

Ja kivoja kesäsiä kuvia nyt näissä uudemmissa postauksissa. :> Voisitko joskus laittaa kesävaatteista ja asusteista ihan oman postauksen?

-F