09 kesäkuuta 2010

meikkipostaus

NONNE nyt se kauan odottettu meikkipostaus elikkä täs on tämmönen 5minuutissa tehtävä meikki , elikkä helppo ja hyvä kesäksi !
Itse käytän kesäisin aika vähän meikkivoidetta mutta kun käytän sekoitan sen kosteusvoiteeseen , että koostumus on iholla kevyempi ja iho saa hengittaa paremmin ! Eli sekoitetta vaan koko naamalle tai sitten vain vaikka silmienalle ja luomille ! Muista häivyttää rajat kunnolla vaikka kosteusvoidetta käyttäen .
 Seuraavaksi laitan lumenen natural code mineraalipuuterin  , todella hyvä tällein kesäisin käytettäväksi ja ei hintaakaan liikaaa ole , jonka jälkeen aurinkopuuteri poskiluiden alle sekä poskipuna sitten poskipäille! Muista häivyttää hyvin!
 Itselläni on nyt todella pikapikaa tehty tämä postaus vaihteeksi jonka voi huomata tästä meikin laiton laadustakin! mutta voitte itse kotonanne toteuttaa kymmenesti paremmin! :D
 Next sitten vielä kulmakynä itse käytän ihan hennesin kulmakynää ja ripsari joka on lempparini kaksoisominaisuutensa takia ! mahtava ripsari mutta kalliinpuoleinen!
 Eli helppo meikki kaikille huonommillekkin meikkaajille ! Ja postauksen laatu oli mikä oli! nyt lähden kesäteatteriin kattooo eeelini kanssa häräntappo asetta heijsp! )

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

=) tää oli kiva postaus!