08 kesäkuuta 2010

Hiuspostaus!

Allright! Elikkäs kauan on multa tätä pidennys/hiuspostausta pyydetty ja nyt minä jonkun laisen väänsin kiireessä!
 Okei tästä kuvasta jota yllä näemme voimme päätellä että ei noi munkaan hiukset mitkään ilon riemuvoitto oo kunsuihkusta oon tullu , elikkä omistan paksut mutta luonnonkiharat hiukset , eli lähinnä jos en niille mitään tee näytän aika lailla tina turnerilta!
 Mutta onneksi ongelmaamme on keksitty pelastus : Suoristusrauta , elikkä ennen suoristamista tietysti kannattaa aina käyttää lämpösuojaavaa suihketta ettei suoristaminen vaurioittaisi niin paljon hiuksia , ite täytyy tunnustaa että semmoista en tällähetkellä omista mutta toivottavasti te omistatte! Kannusta teitä lukemaan tätä , tuolta saatte hyvät opastukset hiuksen laittamiseen eri tavoilla ja helposti!
 No nykään tuo letti on varsin lyhyt kun sille on kaikkee tyhmää tehty/kokeiltu tässä parinvuoden sisään , rastoista piilokaljuihin on tuo tukka joutunut kärsimään , mutta nyt sitä kasvatellessa !
 Omat pidennykset auttaa hyvin kasvamisen odottelua varsin hyvä apu! Mutta tosiaan tilasin pidennykseni täältä , kannatan tuolta tilaamista kaikille , hinta on halpa , toimitusaika nopea sekä klipsien määrä suuri jos dreamhairiin vertaa . Itse tilasin nuo 35cm pidennykset jotka maksoi toimistuskuluineeen sen noin 50e , eli ei kallista . Pidennysten käyttöaika on se noin 5 kuukautta , jonka jälkeen ne alkaa hamppuuntua ja alkaa olla varsin ohuet , hyvä esimerkki tämä leidi tässä , elikkä hiukset ei näytä enäään hyvältä sen suositusajan jälkeen . Ota myös tilatessasi huomioon että pidennystä ei pysty blondaamaan kunnolla , kuollut hius ottaa vastaan kyllä tummat värit mutta vaaleaa ei pakosti , eli valitse tarpeaksi vaalea sävy alusta asti jota voit sitten tummentaa tarpeiden mukaisesti . Pidennysten käyttö päivittäiin ei ole myös suositeltavaa , koska se on varsinkin ohuille hiuksille todella raskasta kannateltavaa .
Pidennyksiä on hyvä pestä ainakin pari kertaa viikossa ja huoltaa muutenkin , itse lillutan niitä hoitoaineessa useita kymmeniä minuutteja pari kertaa viikossa.
  Eli pidennysten laittaminen on hyvä aloittaa suuurista kappaleista alhaalta ylöspäin tekniikalla :Pidennys , hiuskerros , pidennys, hiuskerros..
        Sitten vielä viiimeiset suoristukset sekä lakka pääähän viiimeistelemään kampauksen ! ja wolaa
  Eli nyt on pidennkset päässä ja sitten voi alkaa miettiä jättääkö hiukset auki vai mitä tekee , mutta
  jokainen pitkähiuksinen varmaan tietäää kuinka kuuma onkaan kesäisin pitää hiuksia auki , niin sama  pätee pidennyksiin.
Eli eikun vaan hiukset kiiinni ja baanalle ! Täs oli tämmönen postaus , kiire kun on niin tän parempaan en nyt pysty mutta huomenna tulee sitte se meikkipostaus ! ja pitäkää kiva päivä! :)

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

NIIN IHANAT HIUKSET<3 nyt munki pitää alkaa kasvattaa ::D

Anonyymi kirjoitti...

mitä tarkottaa piilokalju? :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva kku tää nyt tuli! Miten sait noin halvalla tilattua? Ite kattelin samasta osotteestas ja pulitin satasen... voitko laittaa linkin siihen osotteeseen mistä kohtaa oot noi sun ottanu.

t.emppu

hanna kirjoitti...

emppu:

ite en oo ikin niit tilannu et sisko on iana olu ruodus mutta siiis tuolta http://www.hairtrade.com/index.php/cPath/92_30_38

mut ton 35cm eli noi 14 ! ne on sen 39:90 plus postitus

hanna kirjoitti...

miulla kasvatus on pelkkä haave lähinnä kun ei oikeen näytä kasvavan ;D mutsiis piilokalju on semmoinen et on jostain kohtaa siiili ja mult oli tost toiselt puolelt kokonaa :D

Anonyymi kirjoitti...

okei saattaa sit olla se pituus! mut kuinka pitkäks noi sulla tuleE?

hanna kirjoitti...

riippuuu kuinka alas ne kiinnitän jos paskaasti kiinnitän ne tonne takaraivolle niin tuohon tissien ihan vähän alapuolelle mutta oikein kiinnitettynä tuohon rintakehälle . Ja eri ihmisillä se menee sama pituus erilailla

minnu kirjoitti...

ihanat hiukset! näyttää ihanalle tossa tokavikassa kuvassa :>

Anonyymi kirjoitti...

millon meikki postaus ?

hanna kirjoitti...

meikki postaus tulee nyt kun alan meikkaa :D

hanna kirjoitti...

meikki postaus tulee nyt kun alan meikkaa :D

Anonyymi kirjoitti...

voitko laittaa kuvan piilokaljustas tai rastoista ? ylipäätään millasia hiuksia sulla on ollu ja minä vuosina?

hanna kirjoitti...

no siis rastoist ei taida olla minkäänlaista dokumenttii mut voin piilokaljust pistää kyll täs joskus :D