03 kesäkuuta 2010

Torsdag!

Tänään oli tosiaan sitten nuo ysientanssit/päättääistanssit! Ai että , vaikka kirosin koko paskan aijjemmin , niin se oli tosi kivaa ja siin sai irrotella kunnolla , vaik vähän ei niin täydellisesti menikin mut heij fiilishän se tärkeintä ja et hauskaa oli !
Itse laittautumiseen jäi vähän liian vähän aikaa kun nukkumatti piti kiinni liian pitkään niinpä laittautumiseen oli se alle puolituntia mutta eipä sekään haitannut!
Ja mekon kanssa oli pieniä "ongelmia " kun mekko on rippimekko jonka lyhensin vähän liian lyhyeksi biletarkoitukseen ja tosiaan piti koko ajan sitä alas vedellä ettei mitään ylimääräistä näkynyt.
Mutta nyt lähen ottaa arskaa ja syömään juustokakkuu ja yökkii siskon tekemät sushit ulos!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi ku ootte söpöjä tossa ryhmä kuvassa :) harmi vaan ettei meiän koulussa pidetty mitään ysien tansseja :/ tosi nätiks olit ittes väsänny ;)

hanna kirjoitti...

Meidänki koulussa tämä oli vasta toinen kerta, mutta onhan se tosi kiva tapahtuma ! ja jos tuo oli jotain irvailua nyt niin voin vedota mun alle 20minuutin laittautumiseen! :D

Anonyymi kirjoitti...

eikä oo irvailua :D nätiltä sä näytät ! :DD en khyll tiiä tuleeko meiän kouluun olleskaan ku o nii saakelin iso koulu :) helsingin deutsche schule, ja paskat ne muutenkaan mitään järjestää ;) onneks pääsee pois !

hanna kirjoitti...

jaa niin oot jossian saksa koulussa? :D no meilläkin oli tosiaan yks treen suurimpii koului jtn 700 oppilasta :D no mutta kiitos ! :D ja samat sanat onneks enään huominen ja lauantai ja sitten ,immah freee

Anonyymi kirjoitti...

jepa tällä mennään ;) mutt onneks koht pääsee tästäkin laitoksesta :DD

hanna kirjoitti...

niinpä! muttta eipä tämäkään riemu loputtomasti kestä , kun syksy on jo enne ku huomataankaa :SS ja sit uus laitos odottaakin jo :D vittu kun oli runnollista ;D;D;;DD

Anonyymi kirjoitti...

oot ihan älyytömän nätti !

t.rossu

hanna kirjoitti...

kiitoa rossu! :)

sandra kirjoitti...

oi nättinäää <3 vähä v-v näyttää hassulta:D