01 kesäkuuta 2010

...


Minun ylinpalttisen tylsyyden, turhautumisen ja muuten vaan masennuksen vuoksi pistän tämmösen korupostauksen , eli esittelen (huoholla kuvanlaadulla) jotain korui jota nyt eniten käytän ja eniten tykkäilen !
Eli täs on jotain kaulakorui jota käytän aina ku kaulakorui pistän kaulaani 
 Iso risti koru : se on ollu mulle kunnon kulta koru , ja itkin krokotiilin kyyneliä kun luulin hukuttaneeni sen mutta se löytyikin siskon kämpältä, onneksi . eli koru on NewYorkerilt !
Pikku risti : eli kyseessä on mun  rippiristi , aluksi vihasin sitä todella paljon kun se on niiin massiivinen ja vaaleanpunaisia kiviä täynnä , mutta nykyään tykkäilen ihan , ja sitä voi käytttää hyvin jossain tärkeily tilaisuuksissa , jossa pitää näyttää olevan kunnon kansalainen .
Ketju koru : ihan Lindexiltä ostin viime talvena , tosi kiva ainut vaan että todella helposti se aina sotkuun menee ja sitä saa selvitellä ikuisuuden!
Okei sit nää korut , näit on ihan kamalsti niin en jaksa selitellä niist sen enempää , mutta lähinnä kaupat kuten lindex , h&m , stockmann , sokos , kappahl , only ja jc on näitä ostaessa käyty läpi .
Monet korut tässä on ollut ihan alle kympillä , paitsi pari korua tuolla on nyt mennyt lähemmäs satasia!
ps: postaus ehdotuksia otetaan vastaan!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania koruja;) mut se meikkipostaus!!

hanna kirjoitti...

äläpäs vinoile mun koruilleni ! :D mut joo meikkipostaus tulee ensi viikosta , voin nyt luvata että ensiviikolla naiset hyvät! :D
vaikka vielki se hassulta tuntuu kun meikkaan niin normisti :D

Anonyymi kirjoitti...

ihania noi korut mut tee se meikki ja hius postaus !

t.rossu

hanna kirjoitti...

juuu ne molemmat teen kun saan nauttia lomasta eli ensi viikolla tulooopi!

hanna kirjoitti...

juuu ne molemmat teen kun saan nauttia lomasta eli ensi viikolla tulooopi!