31 toukokuuta 2010

Måndag

Maanantai!
Oi että oon alkanu viihtyy vaan himas , ennen hilluin keskustassa illat pitkät , mut nykyään nautin vaan et saan olla himas ja tehä mitä haluun ja millon haluun , ilman et kukaa sanoo mitään.
Tänään ensin liikuntatunnnilla kävin solassa ja leean kanssa kahvilla jonka jälkeen kävelin kaupungista koululle takasin , ja juu nyt se vika kolu viikko sitten alko haikeeaaa !
Koulun jälkeen kävelin sitten takas keskustaan ja mitä tekemään? tattadaa kaupoille ihme ja kumma , ostin yhet kivat hennesin legginsit jotka oli kai yritelmä farkkulegginsseist mutta kivemmat , ja kaiken lisäks lahkeessa on viel vetoketju , jag gillar!
Tänään tuli pyyntöö että tekisin meikkipostauksen joka oli iha kiva ehdotus , ehdotuksia saa tosiaan pistää tulee mulle , toteuttelen niit tässä silleen aina kun intoa löytyyy.
Ja niin joo pyytelen anteeks noit kuvia että joudun niitä suurimmilta osin ite itsestäni ottamaan , kun ottajat on vähän vähis sillon kun pitäis olla ! 
Aamu tunnit ja chai latte ihanassa auringon paisteessa .

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

meikki tutoriaali ois ihan kiva joo mut jos sul on kerta pidennykset nii eks vois tehä jonku niihen lliittyvän? sul on muuten kiva blogi jota aijon ruveta lukemaan (:
ois kiva joos kirjoittaisit joka päivä postauksen

hanna kirjoitti...

joo oon yrittänyt täs postauksden kanssa ryhdistäytyy , ja joo kyll sitä tulee melkein päivittäin! mut heij mull olis matskuukin jo konneell tohon pidennys postaukseen niin voisin melkein heti vaikka pistää tulemaan ! ja juu meikki tutoriaalin voin vaikka pistää tossa ens viikolla kun toi loma on! :D vaikka ei mun meikeis mitää ihmeellistä kyllä ole:D ihan perus

Anonyymi kirjoitti...

mun mielest sul on ihanat meikit
vaikka ei niissä tosiaan mitään niin kamalan erikoista ole !
oot muutenki tosi nätti

t.rossu

hanna kirjoitti...

hihi kiittosta paljon! :)

hanna kirjoitti...

hihi kiittosta paljon! :)