04 kesäkuuta 2010

Fredag

  1. Tänään se oli , viimenen peruskoulun oppivelvollisuuden koulupäivä , oli aika hieno fiilis kyll lähtee "viimestä " kertaa koulusta (nyt ei siis lasketa kevätjuhlaa) ja juu kyllä siinä itkuakin tirauteltiin yhdessä leean kanssa kun opettajat meille laulo .En osaa kyllä viel yhtää sisäistää sitä et heij ei enään tonne ikinä , mutta ehkä se tulee tässä ajanmyötä. ja mun nostalgisointi jatkuu vaan kun kuuntelen bäkkäreit ja spaissareit :DMutta juu joku nyt pyysi jtn laittamaan meikistä jonka huomenna pistän sekä vaatteista ja hiuksista ja kaikkea kokeiltuani päädyin  tähän yhdistelmään :
   
2 . Elikkä ei nyt kauheasti nääkkään , mutta meikistä teen aika naturellin ja ei mitään erikoista.
Meikist sen verran että muistakaa huomenna meikatessanne , että pohja on tärkein osa meikkiä , kun pohja näyttää hyvältä niin meikistäkin tulee puolet parempi , jos on tapana jäädä "meikkivoiderajoja" kaulaan tai leukaan , ne saa varsin hyvin pois meikkisienen ja kosteusvoiteen avulla tuputtelemalla , itelläni ei nyt muuta täs meikis oo kun just nää perus meikkivoide(jos meikistä haluaa kevyemmän kannattaa meikkivoiteen sekaan laittaa hieman kosteusvoidetta , jolloin ihokin hengittää paremmin ), meikinpohjustusvoide , puuteri , aurinkopuuteri , poskipuna , pienet rajaukset silmäkulmassa , ripsiväri ja ruskea luomiväri (ja alla tietenkin vaalea) . Hauskoja meikkaushetkiä!
  
3 . Mekko on vilan tuommoinen lähinnä oikeasti toppi , ja en tiedä mitä on tapahtunut sen oston jälkeen kun nyt se tippuu päältä siihen malliin että kokoajan saa olla nykimässä , huh huh .
Kädessä on aijjemmin kuvissa näkyneet piecesin helmet , laukkuna siskoltani pöllimä tuommoinen niittirusetti kirjekuorilaukku ja sitte rakkauteni nuo kengät ohh<3 
Näytän vähän kun olisin viidennellä kuulla tossa mekos! :D 


4 . Voi että kun näytän suurehkolta toi mekko päällä , mutta eipä mitään kun on käynnissä tää uimarenkaan kasvatus kesän rientoja varten !
Mutta hiukset päätin kihartaa vain ihan tavallisesti , mutta voi olla että huomenaamulla päädyn vielä suoraan , mutta se nähdään sitten .
Pitäkää nyt kaikki huomenna hauskaa ja onnea kaikille jotka koulunsa päättävät minun puolesta ! ja juu hyvää kesälomaa kaikille joilla se ei ole vielä alkanut .
Ja koitakkaa onnistua kaikki miten nyt päätättekin ehostautua aamulla!12 kommenttia:

anna kirjoitti...

Ihana asu!! Tosi tosi hieno! :)

hanna kirjoitti...

tuo nyt oli sadan euron budjetin kokonais asu kun oli rahat niin tiukilla :DD mutta kiitosta ! :)

sandra kirjoitti...

ei näy kenkii:(

Anonyymi kirjoitti...

mitä meikkivoidetta sä käytät?

kaarna kirjoitti...

On kyllä ihana asu, just sopiva päättäreihin :) Valkonen on kyllä kiva ja kesäinen väri, mutta ite oon niin kalkkilaivan kapteeni ettei vois harkitakaan valkosta jos ei haluu näyttää lakanalta hui :E Tosi nätti oot:)

hanna kirjoitti...

sandra:

ei niin nyyh itku nyyh! mut voin pitää sandra sulle hyvis kuoseis huomen yöllä oman näytöksen noist ;D

hanna kirjoitti...

anonyymi :

Käytän kahta eri , mutta tällähetkellä käytän loreal parisin infalliblee jonka olen todennu itelleni sopivimmaks!
mut välillä käytän lumenen natural codea

hanna kirjoitti...

kaarna :

Valkonen on kyll kiva , mutta en tiiä ei toi mekko oo kyll se ihan mitä etin mutta menettelee .
no miullakin on ollu hirmunen auringonpalvonta että pystyn pitää mitää vaaleeta :DD
Mutta kiitosta nyt ! :)

Anonyymi kirjoitti...

vähänkö oot nätti! ja toi mekko oli tosi tosi hieno

t.emppu

hanna kirjoitti...

kiitos emppu!:)

Anonyymi kirjoitti...

oi ihana tuo sun mekkos! <3

t rossu

hanna kirjoitti...

kiitti rossu! :) mut toi siis myytiin mulle toppina , mutta hyvin se mekkonakin menee :D