16 toukokuuta 2010

hah , kirjotin merkinnän alle tunti mut nyt muistin kaikkee mitä piti kertoo! :D
Mull on hirveesti ostettavaa ennen sitä "kesää" kun nyt jo kuolen kun ei oo kunnol mitään kesä vaatteit kaapis kun vein suurrimman osan viimevuoden kesävaatteist kirpparille .
mut kaappeja siivotessani löysin mun lempi legginssit jota käytin vuosi sitten suunnilleen pakkasellakin .
eli kyseessä oli mustat revityt legginssit ginasta . Niillä oon ihan tyytyväisen tallustellu ja naureskellu kun joskus ne ostin ei niit oikeen kellään hirmusesti ollu mut tän vklp aikan niit on tullu enemmän vartaan kun laki sallii . No mutta mitäs väliä sillä muutkin on löytäny mahtavat legginssit itelleeen ! toimii!
Mut joo päättärimekko! Se on se kiireisin mahdollinen ostos . Mull ei oo mitäänb tietoo millasta haluisin ees , valkosta , mustaa , sinistä , punasta , kultast, ruskeet , jotain kuosii vai mitä en siis saa mitään ideaa kyseisen asian suhteeen! Mut kai se on vaan lähdettävä kiertelemään kauppoja ja etsiä sitä ideaa! :D
Sit nyt seuraava hankinta kyseisen mekon jälkeen on sitten kello , kun saamme luokan kanssa jokainen 170e lahjakortin stockale , niin kaavailin vähän että voisi kyllä ostaa Friis & Companyn valkokultaisen muovikellon , jota en kyllä mistään ole vielä löytänyt , mutta trendistä tai cosmost bongasin ja rakastuin .Joo no mut voi olla et se on liikaa pyydetty kun ei sitä mistään muualta ole löytynyt kun lehdestä .
kesävaatteita , lisää kesävaatteita ja kesäkassi
Ja viimeiseksi ipodille semmoinen stereo stydeemi
Mut nyt pittääpi mennä koska kuolen tähän kuumuuteen . nyt kaikki saa ainakin tarpeeks lämpöö tänään mjittari tosiaan näytti 30astetta.. mut joo heijspulivei!

Ei kommentteja: