06 marraskuuta 2010

ei vaan onnistu

Oon ollu laiskapaha-sairasteli! Joo i know it! Mutta hirmunen kiire on ollut taas, enkä nytkään ehdi hirveästi kirjoittaa, kun Greyn anatomia odottaa ja siellä telkun sisällä siis tuleva aviomieheni! Oi kyllä! Mutta joo ostoksia ostoslakostani huolimatta on tullut yksi kappale, nimittäin tuommoiset kuvissa olevat: Eli kyseessä on Graviksen tyttöjen valko-violetit "tarralenkkarit". Ja joo ei varmaan muuten olisi ollut niin intoo ostaa, mutta töissä iski silmään alennuksissa ja aikanen 65e hinta olikin nyt vain 5e! Noi kengät on nyt tuommoset perus tennarit, ei mitkään sydämmensärkijä kengät tai muuta. Mutta työkenkinä menee vallanmainiosti. Että eipä pidä valittaa! Ps: vihaan näitä bloggerin uusii aseuksia en osaa vaan käyttää näitä! 
Ja tähän loppuun vielä pikku "loppukevennys", tämän elämäni paskimman postauksen kunniaksi:
Omistan rankan rakastajan


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voisitko opetella, kiitos. tosta sun tekstistä ei saa mitään selvää

hanna kirjoitti...

niinkun otsikkokin sanoo: ei vaan onnistu! Mutta jos sinua nyt ihan hirveesti häiritsee noi pilkku isokirjain systeemit, mitkä ekalla luokalla opittiin, voin ehkä kiinnittää niihin enemmän huomiota. Niin neiti anonyymikin saa luettua teksiä ilman tuskia!!!

exu kirjoitti...

miltä ekalta luokalta ihmiset oikein on jos ei saa täsä tekstistä selvää :D en sano ettei ois virheit mutta kyl täst nyt selvää saa vaikka kui hyvi, ihmettelen.. mut tosi kiva blogi sul muuten (: tykkäilen paljon ja viel enemmänki jos olisit vähän aktiivisempi ja pelkkää tekstii on tosi ankee lukea joten kuvat on aina ISO plus. oot nätti tyttö (--:

hanna kirjoitti...

joo yritän olla aktiivinen omissa rajoissani