02 maaliskuuta 2010

oh ruisrock mania

Oij viimeyön kyll ei pahemmin nukuttu kun yöö meni nauraen hauskoille ja ei niin hauskoille jutuille , siin kohas kun kuuli naurun aiheen ei siinä tiennyt olisiko pitäny itkee mötähäpeästä vai nauraa kunnon paskasta naurua .
Mut joo parin eines hampparin jälkeen kokosin itseni ja lähin tallustelee himaan , joo olo oli melkonen mut kunnon voittaja fiiliksellä lähin kuskaa koiraa ihanaan  luonto ilmaan , ja se teki itellekki hyvää niin virkisty vähän.
Kotona koneelle mennessä odotti vallan ihana yllätys RUISROCK 2010 esiintyjälista ja se oli parempi kun olisi ikinä osannut odottaa , listalta löyty vaikka mitä hyvää esim porcupine tree , the sounds , billy talent , disco ensemble , don huonot , samuli putro , smg  ja pmmp hyvää kannattaa odottaa :))
No illalla kuulin astetta ikävemmän jutun josta sain hirveet slaagit , sisko sano näin kolmen päivän varotusajalla muuttavansa himata ja siitähän se riemuratkes mun osalta !
Mutta huomenna olis tarkotus mennä katsomaan kirpparin antia ja auttamaan yhen nuorisopäivän järkkäilyä ja siellä olen töissäkin luvannut olla jonkin aikaa.
Mutta huomiseen!:)

Ei kommentteja: