13 maaliskuuta 2010

jätkät me häivttiin tää peli

No tässä nyt paino jo viikonloppu päälle nopee ja laiskistuminen vain pahenee tän blogin suhteen .
Koko alku viikon makasin sinuiitissa himassa vaan mässäten ruokaa ja kattellen High School musicalei ihan intopiukeena ,joo täst voi jo hyvin pitkälle miettii kuink ratkiriemukas mun viikko oli.
Ei mut kyll se sitten parani viikonloppuun mennessä kun kokeet kaikki tehtiin ja yhteishaku lähetettiin se kyll jänskätti paljon mut sainpahan sen alta pois .
Eli eilen perjantaina oli taas vaihteeks astetta ihmeellisempi ilta . Päivä alko mukavasti vaan juljan kaa kun se tuli stadista moikkailee meitä , ja ihana keväisen sään ansiosta kaikki oli ihan iloisii .
No jossain vaihees sitten päädyttiin juhla paikkaamme ja lopputulos oli et valvottiin johonkin viiteen yli kun meijjän pikkuset halus keskellä yöltä viel kylpyy kerrostalossa , varmasti naapureidern arvostus oli katossa kun aletaan kerrostalossa läträä vettä kolmen aikoihin yöllä . Mut kyll se siitä aamulla nyt tulin himaan kun selviydyin pariun tunnin unien jälkeen ja joo olo oli sen mukainen . Perus perjantai , taksilla ajeluu ympäri kaupunkii kun ei tajua et koko kuukauden rahat hupenee siinä ja poliisin kanssa tuttavuutta tehden mutta juuu . Tänään mun päivä alko telkun katolla ja Ben and Jerryys paketilla mahtavaa , voiko parempaa odottaakkaa.
Tulipa taas vaihteeks paljon tekstiä huhhuh.
Ja ps . enäään noin kuukaus niin saadaan nauttii jo vähil vaatteil keväästä parhaimmillaan .
tätä biisii on taas paukuteltu oikeen kunnolla_!

Ei kommentteja: