07 tammikuuta 2013

Vuoden Katsaus

Ajattelin, että nyt jää turhat lupaukset ja käyn taas tämän vuoden tilapäivityksen tänne tekemässä, tämä ei ole lupaus mistään uudestaan blogin kirjoittamisen alkamisesta tai paremmasta huomisesta.
Hah olipas melankoliselta ja jopa agressiiviselta kuullosta alotus tälle postaukselle ja ylipäätänsä vuodelle 2013!
Ei pitäisi ikinä mennä katsomaan tätä blogi sivustoa joka huutaa kuolemaa nostalgian sävytyksellä. Hyvät vanhat ajat tulee mieleen kun jaksoi tätä kirjottaa täysillä ja jaksoi nähdä vaivaa niin paljon. Ihme teitäkin on täällä vielä se melkein parisenkymmentä vaikka vuoteen ei ole postausta näkynyt, te varmasti olette ne jotka olette uuden tilin luonut tai epähuomiossa unohtanut painaa poista painiketta.
Mutta siispä ryhdistäydyn tämän tekstin osalta ja kerron kuulumiseni nyt teille tältä erään. Paljon uutta.
 Siispä aloitan vaikka kesästä, koska silloin miun elämä alkoi mennä näille raitelle jolla nyt tällä hetkellä elelenkin pitkälti. Eli siis sain kesällä ensimmäisen todellisen kesätyöni ja niinpä myin mansikoita sormet kohmeessa laskettelutakki päällä koko kesän odottaen lämpimää päivää, mutta turhaan. Työ oli psyykkisesti rankkaa kun piti pitkiäkin aikoja olla yksin näkemättä ympärillään yhtäkään ihmistä ja seisoa pihalla vaikka vettä tuli ja kylmä oli.  Mutta työ opetti miulle paljon miusta itestäni ja ymmärsinkin mitä haluan tehdä kun joku kaunis päivä lukiosta valmistun. Ymmärsin, että ehkä minun urani löytyisi markkinoinnin alalta.  Tein töitä noin 45h viikossa ja löysin myös itsestäni pienen työnarkomaanin. Kesällä myös löysin vierelleni yhden höntin joka siitä asti tähän päivään ainakin toistaiseksi kestänyt minua ja miun pomottelua.
Kesän jälkeen täysi-ikäisyyden portit aukesivat minullekkin Matti Myöhäiselle vihdoin.  Sen lisäksi koulun penkit odotto kulutustaan, mutta tuntui, että pelkkä koulussa olo vain turhautti niinpä päätin hakea töitä.
 Tällä hetkellä olen töissä Tiger Store nimisessä yrityksessä Tampereen Hämeenkadulla, en olisi ikinä uskonut, että jossain yrityksessä työnteko voi olla niin hauskaa ja antoisaa kun siellä. Työilmapiiri on mahtava ja aina kun töihin tulee tuntuu kun menisi parhaalle kaverille käymään. Hullutteluahan työnteko sii on vain.
Tällä hetkellä siis elämässä vallitsee hyvä balanssi koulun, töiden, poikaystävän ja vapaa-ajan välillä. Ehkä olen hieman hullu kun teen 35h viikkoa töissä ja käyn lukiota samalla, mutta  sellaista elämä on. Nautin joka hetkestä  ja en ole aikoihin ollut näin tyytyväinen kaikkeen elämässäni.
Tässä oli pikakatsaus josta puuttuu tietysti kaikki olennainen ja se mitä oikeasti kuuluisi kirjoittaa, mutta antakaa armoa, kirjoittamisenkin taidot ruostuu ihmeesti vuodessa.

Hyvät uudet vuodet kaikille !

ps: koitin pistää teille entistä suuremmat kuvat mutta tällä erään ainakin kuvat 1 Hanna 0

 

Ei kommentteja: