08 tammikuuta 2013

Viiksirakkaus

Eletään ihmeellistä aikaa, Hanna Emilia on jo toista kertaa bloggerissa kuukauden sisään. Miun tekis mieli kirjottaa tänne kaikki se mitä oon kahden vuoden bloggaushiljaisuudella jättänyt välistä. Uusi energia tämänkin suhteen. Ja voi olla, että tämä on turha lupaus tai sitten voi olla, että alan käymään täällä, mutta tänään ajattelin et voisin ryhdistäytä tämän suhteen. Aloin juuri eilen miettimään eilen aikoja jolloin kirjoitin ja kuinka antoisaa se oli loppupeleissä kumminkin. Ja saipahan kumminkin paikan kirjoitella. Kunhan vaan kyseessä on omat tarpeet eikä lukioiden ja että omien resurssien mukaan tekee tätä ottamatta sen suurempaa stressiä tai murhetta asiasta niin hyvin rullaa.
Miulla on semmoinen pieni heikkous viiksekkäisiin miehiin ja nyt kun movemberikin on ohi miksi ei tyydyttää itseään tekstiileillä ja muulla pienellä viiksi tavaralla.
Itse olen töistä kerännyt viiksi sateenvarjon, kassin, termosmukin sekä viiksiteippiä! Ihan mahtavaa eli tuotteet voi tulla lunastamaan Tigeristä jos iskee viiksi-ikävä :D
Päivän asuna oli asiallisena töihin look
 

Ei kommentteja: