22 huhtikuuta 2012

KasvukipujaMie oon tässä huomannut, kuinka tarvisin jonkun henkilön joka tekis kaikki päätökset kaikessa miun puolesta. Ennen se oli mamden tehtävä, mutta nykyään kun sillä ei oo enään asioihin sanomista kuka ne tärkeet päätökset tekee.. Oon hirveen huono päättää mistää tärkeistä asioista, jotka tulee merkkaamaan pidemmän ajanjakson. Kunnon kasvukipui siis alkanut tulla kun on ymmärtänyt sen, että pari kuukautta ja sen jälkeen olen "aikuinen" . Hyihyi.
Perjantaina mie kävin kampaajalla, tai oikeestaan se oli miun kaveri joka opiskelee alaa viimestä vuotta ja tarvi itelleen mallipään.  Menin sinne ihan peloissani kun tiesin, etten saa sanoo sen tekemisiin mitään ja joudun vaan luottamaan, että se tekee niistä kuolleista kellastuneista hiuksista hienot. Jotenkin sekin viel arvelutti, että kyseessä oli ex- poikaystäväni... Mut tuli kyll ihan älyttömän hienot ja tunnen jopa pient ylpeyt ku siit on tullu niin hyvä leikkaa ja värjää. Mut nyt suosittelen kaikkia lähtemään tuonne mahtavaan ulkoilmaan , ite oon alottanut arskakauden jo viikkoja sitten mutta tulipa tuolla tänäänkin istuttua tunti ainaske !
PS. Vapiskaa Tampereen kauppojen pihat sekä torit kun tämä tyttö tulee mansikoidensa kanssa. Eli "työtön" status on kesäks pois .


Ei kommentteja: