05 elokuuta 2010

Lettipostaus... Vihdoin!!

Okei nyt tekis mieli unohtaa tää koko fucking letti postaus! mulla oli tähän joku ehk maailmanluokan paras video, mutta se olikin tallentunut koneelleni jpg- tiedostona ja yritin muuttaa sitä vaikka miksi, mutta turhaan! Ärsyttäää nyt niin paljon eiii! Se video oli vaan mahtava ehkäpä! Sen takia parin pitkän päivän viivästys tällä postauksella kun taistelin videoiden taistelua, pahasti alakynnessä!
 kuvassa on tuikitavallinen kaikille tuttu ranskanletti.
Elikkä teko ohje : aloita päälaelta/ylhäältä takaraivosta kuin tavallisen letin tekeminen , mutta kun ensimmäisen kerran olet kaikki pistänyt toistensa yli otat seuraavalle kierrokselle mukaan lisää hiuksia reunoilta noin sentin kokoisen osion. Sillä perjaatteella jatkat kunnes hiuksia ei roiku enään irtonaisina ja voit jatkaa loppuun kuin tavallista pullapitko lettiä lehden! Helppoa kuin heinänteko! Varsinkin näillä ohjeilla!
Kalanruotoletti:
Eli vaihe yksi: Jaa hiukset kahteen yhtä suureen osioon. Ota vasemmanpuolisesta osiosta kiinni vasemmalla kädellä ja oikeanpuolimmaisesta oikealla.
Vaihe kaksi: Aloita letittäminen siten, että irrotat oikean puolen osion ulkoreunasta noin puolen sentin paksuisen hiustupon. Kierrä hiustuppo osion yli yläkautta ja liitä se vasemmanpuolisen osion sisäreunaan.
Vaihe kolme:  Irroita seuraavaksi suortuvia vasemmanpuoleisen osion ulkoreunasta ja liitä oikeaan sisäreunaan. Jatka kunnes letti on ready_!
Vaihe neljä: Halutessasi voit pörröttää vielä lettiä.
Ohje oli suoraan uusimmasta cosmosta!
Laiska kun olen mutta helpposti kerrottu niin mikäettei se tännekkin.

Noin mutta helppoja loppujenlopuksi kummatkin! Eli lettittelyn iloa kaikille.
Mallina toimi ainaniin ihana vilma ja kiitokset sandralle tämän tallentamisesta!

2 kommenttia:

i hate early mornings kirjoitti...

toi kalanruotoletti on kyllä niin kivan näköinen mutta en vaan millään opi tekemään sitä! :D

hanna kirjoitti...

toi että siitä saa tuon näköisen edellyttää aika pitkää hiusta. Mutta helppoa se on ja utubest löytyy helppoja opetusvideoitaskin aiheesta! :D