14 elokuuta 2010

Kiitos, anteeks, näkemiin

Lähiaikoina tää blogi ollu kaikkee muuta kun lukemisen arvoinen prosessi. Siitä suuret anteeksi pyynnöt.
Mutta taas kerran teen lupauksen jonka yritän tällä kertaa pitää, elikkäs parannan tapani ja lupaan tehdä ainakin sen kolme postausta per viikko.
Nyt on ollut suuri hulinavilinä päällä ja oon ollut jo monena iltana meinannut postausta kirjottaa, mutta se, että kirjoitan pelkkää tekstiä tänne tuntuu niin turhauttavalta ja tylsältä ja kuvia ei ole tullut otettua niinpä ei ole onnistunut. Omat postaukset kun yleensä lähtee inspiroivista kuvista joista on kiva sitten kirjoittaa niinkuin varmaan monella muullakin.
Olen myös aloittanut uuden koulun (lisäopetusluokan, jos jollekkin se vielä on epäselvä) ja sinne on aikaa mennyt.
Innostavia asioita on ollut esim: sain tet-paikan, jossa olen syyslomaan asti joka perjantai ja torstai Pro Spotista. Eli kyseinen liike on tampereen koskikeskuksessa oleva street style-vaatteita myyvä vaatekauppa, vaatteita löytyy Iron fististä Zoo Yorkkiin.
Viimeinen asiani koskee vielä toivepostauksia, kyselty paljon on tulosta vain vähän. Mutta nyt kun kunnon postaus ryhdistyminen on alkanut niin pistäkääpä ehdotukset peliin, niiin lupaan toteuttaa kaikki vaikka kuinka ei mieluiset  aiheet olisikin. Tällä kertaa lupaan ja vannon.
Nyt näiden pahoittelujen ja anteeksi pyyntöjen saattelemana saan itselleni mielenrauhan edes hetkeksi.
Öitä kaikille kukkujille! :)
Piti lisätä tänne loppuun kun tämän julkasun jälkeen kävin pitkästä aikaa lukemassa Annikan blogia niin se tyttönen sanoo tässä postauksessa juuri sen mitä jokanen bloggari ajattelee. Teen loppujen lopuks tätä itelleni. (vaikka nyt ei tommosta lukijamäärää olekkan, tässäkin pienessä klaanissa on jo tälle pikkupirpanalle tarpeeks)

Ei kommentteja: