02 joulukuuta 2010

Uudet tuulet puhaltaaa.

Koska kellään ei viimeksi ollut tähän lopettamis asiaan sanomista, niin nyt teen sen! Mut älkääpä huoliko jatkan postauksieni kirjoittelua samaan malliin, vain toisessa osoitteessa ja tällä kertaa bloggaajiakin on kaksi! Ihan mahtavaa ja oon ihan innoissani uusilla energioilla pääsemässä vauhtiin .
Tätä blogia en poista, enkä sano, että tämä päätös olis lopullinen mutta nyt ainakin näin väliaikaisesti. Jos joskus tekee mieli niin tänne palaan häntä koipien välissä.
Mutta juu postauksiani voi seurailla tästä lähin täältä.
Ja viel haluun kiittää kaikkia lukioita jotka tässä vuoden kirjoittamisen mittaan on tänne ilmestynyt! Hieno homma!
Kiitos kiitos ja kiitos ! Feel-it kiittää ja kuittaa

2 kommenttia:

emppu kirjoitti...

en tiiä luetko näitä kommentteja enään mut sellasta vaan ilmottelen et voisitteko laittaa tohon uuteen blogiin niin että myös anonyymit ja pelkät nimelliset voi kommentoida niinkun täällä blogissa ! niin tekis mieli aina kommentoida mut koska vaan kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida ni mun kommentit on sitten jääny kokonaan pois, uskon että muillakin koska ei oo paljon kommentteja teil näkyny kiitos jos viittitte laittaa (--:

hanna kirjoitti...

hei välitän asian katrin kuullolle joku meijjän blogia hallinnoi! :) mutta luvassa siis kumminkin hetikun kommentointi yhteys katriin onnistuu :D mut joo ja kaikki bloglovin ja blogilista painikkeet pistän kun saan oikeudet :)