23 helmikuuta 2010

All the right moves

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
 Nyt on ollu taas taukoo postaamises vaik kuinka ja paljon vähä nää "hyvät" eli helevetin kylmät mut aurinkoiset (aina sitä kun aurinkko paistaa niin huijjaa itteensä on lämmin) säät pitäny enemmän vauhdis tätä tyttöst , kuten myös kaikki maholliset koulujutut jota on ollu lähiaikoina aiva liikaaa härregyyt!
Mut nyt on suurimmilt osin kaikki koulurumbat ohi ja koht saa nauttii jo tosta hyisen ihanast hiihtolomast! 
Ideana on ollu et vois hiihtolomal käydä serkkukultaa moikkaamassa , rinteesee yrittää jaksaa ja tehdä koulujuttui ja vähä lisää koulujuttui ja kou.....
Mut joo tänään oli aivan mahtava päivä monen muun ihanan päivän joukosssa , mut tää oli ihan kunkku päivä. Kouluun nyt taas vaihteeks heräsin satoi tuntei myöhäs mut kun sinne pääsin sitten kahen tunnin myöhästymisel se meni ihan hyvin loppupäivä .
No sitten sain tänään viiimein ladattuu mun salikortin "wohoooo" pääsee treenaaa vaihteeks kesäkuntoon itteensä toisin sanoen saa hyvän syyn syödä hyväl omal tunnol kahta enemmän . Sitten lähettiin juhliii adoptiosiskoni Dana musun synttäreit niiden mamdell kun se oli järkänny sinne meille kunnon syömis session ja siel me syötiin ittemme pyöreiks ja juotiin ittemme ihan hyviin oloihin siellä me istuttiin dana , ella , sami , mikko danan mutsi ja marko lähemmäs viittä tuntii ja jauhettiin paskaa :D ihan mahtava päivä huuhhuh !
Onnee vie dana kulta musukkeli olet paras sisko ikinä <3
Viiikon tavoitteit olis , että pääsis vihoin rakkaani eli solariumin luokse käymään , stadissa serkun luona hillitön shoppailu kerta sinne menneee ja tarkotus olis pitäää semmonen äkkirikastuminen itelleni :DD
tää on tää tänn viikon menobiisi ahhh 
Mut nyt vähä vie kuvii

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vaikutat ihan siistiltä tyypiltä mut olis kiva saada enemmän jotai irti sun tyylistä:)
t.random

hanna kirjoitti...

random : voin yrittää panostaa tuohon osaan oon vaaan niin laiska ottelee itsestäni kuvia mutta lupaan panostaa sinun mieliks ! :D HETI HUOMENNA!